Top Verhaal.nl bied iedere dag een nieuw topverhaal uit de compleet afgeschreven verhalen van het online verhalen forum OnlineVerhalen.nl

Onvergeetbaar

Daar zag ik hem voor het eerst, met zijn prachtige lach. Ik was nog jong, maar wat ik voelde was niet te beschrijven. Ik wist dat ik hem moest leren kennen. Ik ging naar mijn vriendin Anna. Anna vandaag hadden we sportdag met school. Er waren ook leerlingen van jou school en er was een jongen met een prachtige lach. Ze wist meteen over wie ik het had: Fernando. Ze zei: hij is echt niks voor jou. Ik kreeg van haar zijn msn adres. Ik voegde hem toe en we begonnen te praten. De manier hoe hij praatte wist ik dat hij voor iemand anders iets voelde. Anna deed een goed woordje voor me. Ze zei dat ik echt een leuke en lieve meid ben en dat hij me echt eens moest leren kennen. Paar dagen later begon Fernando van uit zichzelf tegen me te praten. Mijn hart ging tekeer. Het leek wel of hij echt interesse in me kreeg. Hij vroeg: Sara wil je een keer met me afspreken? Ik wist niet wat ik moest zeggen. Het leek wel of me hart ging stoppen met kloppen. Maar ik wou niet met hem afspreken, omdat ik niet zeker van mijn gevoel was. Ik heb mijn eerste liefde nog in mijn hart. Misschien was ik wel bang dat Fernando na een tijdje niks voor me zou gaan voelen, dus ik zei dat ik nog niet wil afspreken.

Maanden gingen voorbij en we praatten steeds vaker met elkaar. We wisten alles over elkaar totdat hij me een e-mail stuurde. Hij schreef: Lieve Sara, Ik weet dat we elkaar nog pas kennen, maar wat ik voor je voel is niet te omschrijven. Zou je verkering met me willen? Xx Fernando. Ik wist niet wat ik las. Ik zat met gemengde gevoelens. Wat ik voor hem voelde dat was echt. Maar ik kon niks met hem nemen zolang ik iemand in me hart had. Dat kon ik hem niet aan doen. Ik stuurde hem een e-mail terug. Lieve Fernando, ik wil geen verkering met je, want ik heb iemand anders in mijn hart. Wat jij voor mij voelt, voel ik ook voor jou. Maar ik kan niks met je nemen, het spijt me. Liefs Sara.

Dagen gingen voorbij en hij probeerde het nog steeds om verkering met me te krijgen. Het deed me echt pijn, omdat ik het liefst verkering met hem wou maar ik kon het niet omdat ik van iemand anders hield. Ik werd echt boos, dus ik zei op msn laat me met rust. Ik wil geen verkering met je. Verdwijn uit mijn leven. Ik verwijderde hem van msn. Mijn dagboeken die vol stonden over onze gesprekken, zijn mooie lach. Ik heb ze allemaal gescheurd. Ik wil hem vergeten. Een plaats in mijn leven zal hij ook niet hebben. Paar dagen later vroeg Anna wat er aan de hand was, Fernando had haar bepaalde dingen verteld. Fernando wie is dat, vroeg ik. Ik wil zijn naam niet meer horen. Anna zei het doet je echt pijn he, om afstand te doen van wie je houdt. Ik zei ik heb geen ander keus.

Mijn leven ging door zonder hem. Ik had hem echt verwijderd van mijn leven. De jaren gingen verder. Ik was op msn. En opeens begon Ella tegen me te praten. Ze zei ken je Fernando? Nee, zei ik. Ze zei ik weet dat je hem kent. Hij heeft me alles over jullie vertelt. Na 2 jaar houdt hij nog steeds van je. Waarom praat je niet meer met hem? Ik besloot om weer met hem te gaan praten, want ik had niemand meer in me hart. Stiekem wil ik ook heel graag met Fernando praten. Ik voegde hem toe. We hadden het over de oude tijden. Hij zei, ik snap waarom je toen niks met me wou, we waren nog jong. Ik zei voel je nu dan nog iets voor me? Hij zei, ik heb nu een vriendin, maar wat ik voor jou voel is niet te overtreffen. Het is moeilijk voor me, ik weet dat ik nu met jou kan zijn. Maar ik kan me vriendin dit ook niet aan doen. Ik snap wat je bedoelt zei ik. Ik had onze msn gesprekken wel echt gemist. Ook al had hij een vriendin, ik weet dat wij bij elkaar horen. Wat wij voor elkaar voelen is niet gewoon liefde, het is meer dan dat.

Het is uit zei hij. Ze heeft het uitgemaakt, nu kunnen we eindelijk onze liefde leven zoals het echt hoort. Zou je dit keer wel samen met me willen zijn? Er verscheen een lach op mijn gezicht toen ik het las. Niets maakte me meer uit, want ik wil samen met hem zijn. Ook al was het pas uit met zijn vriendin, ik wou met hem zijn. Ik zou niks liever willen antwoordde ik. Er ging een week voorbij. Ik had hem niet gesproken of gezien. Daarom besloot ik om hem van school te gaan ophalen. Toen ik klaar was met school, stapte ik op mijn fiets en ging naar zijn school. Er liepen al een aantal leerlingen de poort uit. En daar kwam hij. Hij zag me en lachte naar me. Mijn hart ging te keer. Hij kwam naar me toe en omhelsde me. Het leek even alsof de wereld stopte met draaien. Hij zei ik had het deze week echt heel druk daarom dat ik je zolang niet kon zien. Maar ik ben blij dat je nu hier bij me bent. We liepen samen hand in hand. Hoe was school zei hij? Ik zei het was best saai, we hebben niet echt veel gedaan. We kwamen aan bij een bankje en gingen zitten. Hij moest me weer eens plagen en noemde me dikke. Ik zei bekijk jezelf eens, ik kan zo je vetrollen tellen. Hij zei vetrollen? Ik heb niet eens vet aan me lichaam.

Het was 17.00 uur. Ik moest naar huis. Wat ging de tijd toch snel. Op dat moment begon Fernando me te zoenen. Ik wou altijd dat de jongen waarmee ik zou gaan zoenen een speciaal persoon zou zijn. En geloof me, dat moment was fantastisch. Ik wou dat ik de tijd kon stil zetten. Fernando zei kom wel veilig thuis. Ik spreek je vanavond wel thuis. Fietsend, kwam ik thuis aan. Ik pakte me spullen en ging naar me kamer. Ik startte de computer, want ik wou hem graag spreken ook al had ik hem een paar uur geleden gezien. Wat is het toch leuk om mijn naam in zijn msnnaam te zien. FernandoSara 2008.07 stond er. Hij begon gelijk te praten. Schatje heb je me al gemist? Ik zei ik mis je altijd wanneer je niet bij me bent. Hij zei wanneer zie ik je weer? Ik zei ik kom je vrijdag wel halen van school. Hij zei is goed schat, ben nu weg slaap lekker alvast xx loveyou. Slaap lekker loveyou xx zei ik.
Ik was nog nooit zo blij geweest. De liefde van mijn leven was eindelijk van mij. Ik wist dat we bij elkaar hoorden, we zouden altijd samen zijn. Ik ga maar eens slapen, want ik moet morgen weer vroeg op.

Het was eindelijk vrijdag. Ik zou mijn schatje eindelijk weer zien. Toen ik aankwam bij zijn school, wachtte hij al op me samen met een klasgenoot van hem. Fernando kwam naar me toe en kuste me. Ik zal je even voorstellen aan mijn vriend Chris. Chris dit is mijn schatje Sara. Eindelijk ontmoet ik de beroemde Sara zei Chris. Hij heeft het altijd over je in de klas. En dan gaat hij dromen en schreeuwt Saraaaa. Dan roep ik altijd halloo Fernando, Sara is niet hier hoor. Ik moet nu de bus nemen, het was leuk je te ontmoeten Sara zei Chris. Ik vond het ook leuk je te ontmoeten antwoordde ik. Fernando zei nu kan ik eindelijk genieten van het moment om weer samen met jou te zijn. Hij knuffelde me en zei dat hij veel van me hield. Ik hou ook van jou en wil je echt niet meer kwijt. Ik hou teveel van je. De volgende dag was ik thuis. Ik zat te denken aan onze relatie. Het leek wel of ik steeds moeite deed voor onze relatie. Hij kwam niet eens één keer na mij toe. Hij had het altijd te druk. Ik kreeg het gevoel alsof hij niet meer veel van me hield. Ik zou niet weten wat ik zonder hem zou moeten doen. Ik zou het echt niet kunnen overleven, want hij was mijn leven.

Lees het complete verhaal..